Karis svenska Marthaförening

BÄSTA MARTHAVÄNNER

14.08.2021 kl. 11:07
HÖSTTERMINEN 2021

Bästa marthor och alla intresserade.

Här har inte funnits något nytt att läsa på hela sommaren.Ja, orsaken känner vi alla till!Det har handlat om munskydd, handdesinfektion och avstånd hela tiden.

Nu torde vaccinationsskyddet ha stigit så pass att vi vågar titta framåt.

Vi planerar att inleda med promenad!

Den 25 aug skall vi ta oss till Fagevik gård.Vi promenerar runt, bla kyrkan får vi besöka.De som vill och känner för lite längre promenad (2,5 km) vandrar till lusthuset.Och, sist men inte minst så njuter vi av kaffe med dopp i cafeét.

Det är samling vid ABC, Karis kl 12:30.Där delar vi in oss i bilar för samåk- alla kör inte efter varann.Vi är ju Marthor!

Den 9 sept kl 13 samlas HANDARBETSGRUPPEN hos Sonja L i Sannäs.Här gäller det att hitta på små fiffiga saker vi kan tillverka! Ideér är synnerligen välkomna.Vi kan sälja på gågatan den 18 sept.

Hösten innehåller nog mera planer, bla skall vi en kväll lära oss tillreda vegetarisk mat.Mera om detta då vi får datumet bekräftat.

Vi tänker igen ställa oss på gågatan i Karis.Vi säljer då hembakat.Datumet är 18 sept.För att lyckas med detta behöver vi medlemmarnas hjälp.I synnerhet är vi i behov av Glutenfria produkter.

I slutet av september, den 26, arrangeras skördemässa i Svartå kyrka.Där ställer föreningen upp.Eventuell kaffeservering tar vi ställning till lite senare  då vi ser hur epidemisituationen ser ut.

Marthor och intresserade, följ med vår Facebook- sida,annonser i EU-bladet och nu föreliggande sida.

Anne-Maj Westerlund
Kontaktuppgifter

Kontakt

 

Maria Tiainen
Ordförande
mippe.tiainengmail.com
 

Anne Lindgren

1.Viceordförande

anne_lindgren@hotmail.co

Tea Leppänen

2. viceordförande

tealepp@gmail.com

 

 

 

 


 

Anne-Maj Westerlund
Sekreterare
majwestgmail.com

REGISTERANSVARIG

Anne-Maj Westerlund

 

 

 

 

GRUNDSJÖ MARTHAKRETS

 

SANNÄS MARTHAKRETS